flaga UE leader1 d prow d

„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie".

Operacja pn. Wdrażanie strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność  (LSR), w tym realizacja Planu Komunikacji współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach działania
„Wsparcie dla rozwoju lokalnego w ramach inicjatywy LEADER" Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.Przewidywane wyniki operacji: finansowy postęp we wdrażaniu LSR.

Gminy członkowskie:

dzikowiec
Gmina
Dzikowiec
więcej

dzikowiec
Gmina
Kolbuszowa
więcej

dzikowiec
Gmina
Majdan Królewski
więcej

dzikowiec
Gmina
Raniżów
więcej

LICZNIK ODWIEDZIN

073087
Dzisiaj
Wczoraj
Ten tydzień
Ostatni tydzień
Ten miesiąc
Ostatni miesiąc
Wszystkie
265
509
1064
68866
5996
15173
73087

Twoje IP: 3.94.202.88
2019-10-15 12:12
15 marca 2016 w Miejskim Domu Kultury w Kolbuszowej odbyły się posiedzenia: Zarządu Stowarzyszenia, Komisji Rewizyjnej, Rady Stowarzyszenia oraz Walnego Zebranie Członków Stowarzyszenia LGD "Siedlisko". Posiedzenia miały charakter sprawozdawczy oraz wyborczy.
 
Walne Zebranie Członków zatwierdziło sprawozdania za 2015r. dla: Zarządu, Komisji Rewizyjnej oraz Rady Stowarzyszenia. Zarządowi zostało udzielone absolutorium za działalność w 2015r.
 
Po części sprawozdawczej zebrani członkowie Walnego Zebrania dokonali wyboru Zarządu oraz Komisji Rewizyjnej na kadencję 2016 - 2020. W głosowaniu zadecydowali, iż skład Zarządu oraz Komisji Rewizyjnej pozostanie bez zmian.
 
Zarząd 2016 - 2020:
1) Monika Fryzeł - Prezes Zarządu
2) Monika Stopińska - Pacyna - Wiceprezes Zarządu
3) Edyta Wójcik - Skarbnik Zarządu
4) Sylwia Blat - Członek Zarządu
5) Hopek Marian - Członek Zarządu
 
Komisja Rewizyjna 2016 - 2020:
1) Marek Gil - Przewodniczący Komisji Rewizyjnej
2) Stanisław Łeptuch - Wiceprzewodniczący Komisji Rewizyjnej
3) Barbara Bochniarz - Członek Komisji Rewizyjnej
4) Augustyna Płaza - Członek Komisji Rewizyjnej
5) Marek Margański - Członek Komisji Rewizyjnej
 
wzc_16_1 wzc_16_2 wzc_16_3 wzc_16_4

LASOWIACKA KUCHNIA